logo 首頁 > 文匯報 > 娛樂世界 > 正文

崔宇植來港望嚐蝦餃

2019-01-02
■崔宇植■崔宇植

香港文匯報訊(記者 李思穎)陳凱琳(Grace)、龔嘉欣、譚凱琪三位「少婦聯盟」成員前晚齊齊出席跨年夜活動,Grace露背上陣,嘉欣吊帶低胸加上凱琪的性感Deep V,令寒冷環境升溫。韓星崔宇植出場時先用廣東話打招呼:「大家好,我係崔宇植,新年快樂」,其間又試食雞蛋仔、菠蘿包,更希望可以品嚐蝦餃及炒蟹等美食。

Grace和嘉欣兩個好姐妹一齊做訪問,嘉欣開心表示:「近期多了相聚時刻,每兩個星期便見一次。」Grace就大讚好姐妹窩心,每次如像「妹仔」般貼心照顧她,又會問BB踢了媽咪未,又提大家不要踩到她的裙子,小心翼翼拖茼o行,去街食飯都會遷就Grace。

問到大腹便便的Grace穿茪T吋高跟鞋到場,不怕老公鄭嘉穎擔心嗎?她笑言:「因為貪靚,不過會落車先換鞋,老公見我都穩陣,有幾次穿過無問題都放心。(開始準備BB東西?)已上網搜羅BB用品,會搵有經驗的媽咪一齊揀,BB房就不打算特別裝修,怕油漆味道會影響BB,新年願望是做個好媽媽。」

讀文匯報PDF版面

新聞排行
圖集
視頻