logo 首頁 > 文匯報 > 娛樂 > 正文

江若琳想出書 茪T點式影靚相

2017-04-22
■江若琳有意出靚相散文集。■江若琳有意出靚相散文集。

香港文匯報訊 江若琳(Elanne)到電台宣傳新歌《小燈塔》。今年是Elanne出道十周年,她希望可以於9月底開騷,因9月底同時是其30歲生日,有雙重意義。

除此之外,Elanne還透露想出一本靚相散文集,但不是寫真集,她解釋說:「我唔出寫真係因為現在齯k仔出寫真身材好好,我咁樣出來,自己都唔好意思,所以係想靚相加散文集。我人生20歲出鱈C春寫真,30歲想出輕熟女相集,希望40歲可以帶住兩個仔女影。」

Elanne又表示散文中應會講述自己的經歷、人生觀及愛情觀。她亦計劃出埠影靚相,更不介意以三點式造型示人,她笑言:「我會茪T點式游水,想記錄一下30歲女仔的生活狀態,我都喜歡潛水,可能蚍蝷籉蝖A吸引到班潛水愛好者。」

讀文匯報PDF版面

新聞排行
圖集
視頻